Elke tuin hoort een mobiele pizzaoven te hebben.

Iedere tuin kan een mobiele Pizzaoven gebruiken

Wat heb jij nodig om goede pizza’s te bakken in jouw tuin? Ja een Pizzaoven en dan helemaal een mobiele pizzaoven! Ja ook op de Bbq kun je pizza bakken maar dit zullen nooit de pizza’s worden die te vergelijken zijn met die van  restaurants. Het is super om een pizzaoven in bezit te mogen hebben. Maak jij graag pizza’s, dan wil jij echt zelf een pizzaoven! Eerder had je vaak alleen grote pizzaovens op hout die in een restaurant stonden. Tegenwoordig kan ook jij ook een pizzaoven in bezit krijgen, gewoon thuis op jouw terras. Ooni pizzaovens heeft een aantal zeer gewilde ovens. Er zijn veel soorten pizzaovens, denk aan elektrische maar ook op gas, houtgestookte pizzaovens en ovens die op houtskool branden. Nu waren de pizzaovens vroeger zeer zwaar en hadden een vaste plek, deze dagen vind je ook mobiele pizzaovens te vinden. Met een mobiele pizzaoven kan je veel kanten op. Zet hem in de tuin of meenemen naar een feestje of naar het park en de camping.

Neemt een mobiele Pizzaoven veel ruimte in?

Als we zeggen pizzaoven dan denken de meeste mensen aan een grote houtgestookte pizzaoven van 500 kilo. Gemaakt uit steen en dat die met een hijskraam in de tuin gezet moet worden.

Dit klopt als je zo’n pizzaoven wilt, maar er zijn de afgelopen jaren veel soorten bijgekomen waaronder de mobiele pizzaovens. Deze lichtgewichte ovens zijn er in vele soorten en maten te vinden. Vaak zijn de poten inklapbaar en wegen de ovens niet veel meer als 40 kilo incl. de pizzasteen. Bak je hier nu goede pizza’s mee? Jazeker, menig thuis bakker is zelfs al met een mobiele pizzaoven een catering begonnen omdat je met deze ovens restaurant waardige pizza’s kunt leveren. Ook zijn de ovens relatief betaalbaar en vind je ze in elke prijs categorie wel.

Voordelen van een mobiele pizzaoven

Een mobiele pizzaoven heeft veel voordelen, zo kun je de pizzaoven na gebruik in je tuin netjes opruimen en opbergen in de garage. Zo blijft de oven netjes en blijft je tuin opgeruimd. Ander groot voordeel is dat deze pizzaovens overal mee naartoe genomen kunnen worden. Zo kun je pizza’s gaan bakken op elk feestje en picknick.

betonnen schutting Previous post Een schutting van prachtige betonschermen
Next post Dingen die je moet weten bij het bouwen van een omheining